Ny kran serie

Nye ”New Age” Ferrari kraner står for design, innovation og performance.

F.lli Ferrari har lanceret den første af to nye familier, som består af en række kraner. Den nye serie ligger i segmentet 13-16 tm og består af 12 nye kraner.

Med New Age linjen, har Ferrari sat sig for at bryde grænserne for design, ydelse, pålidelighed og sikkerhed for lastbilkraner. Ferraris udviklingsteam har ud fra kundens oplevelser, nyeste forskning, montage- og test procedurer sættet nye standarder for lastbilkraner.

7130D & 7162D

Dette er Ferraris nye 13 tm og 16 tm teleskop kraner, som er kompakte, lette og operatørvenlige kraner. De er designet til bl.a. at håndtere havarerede biler på motorvejen eller andre områder, hvor der skal løftes hurtigt og sikkert, hvor pladsen er trang.

7130D-7162D.png

7130B & 7160B

Dette er Ferraris 2 nye knækarmskraner i 13 og 16 tm klassen. Disse er udviklet til at kunne klare vognmandens daglige løfteopgaver.

7000B.png

7131C, 7143C, 7153C, 7161C, 7171C & 7183C  

 6 nye knækarmskraner fra 13 tm til 18 tm. De har dobbelt ledarmsystem (Red Power) som gør dem velegnede til at udføre komplicerede løfteopgaver på lang rækkevidde og tunge løft i højden og tæt ved søjlen.

7000SC.png

Den nye serie er designet til at håndtere alle typer af arbejdsopgaver, og en række nyoptimerede finesser på kranen giver operatøren en driftssikker og hurtig kran ved selv krævende opgaver, dvs. optimale arbejdsbetingelser. 

De nye Ferrari kraner tilbydes med et dynamisk lastdiagram, som er helt nyt indenfor kranindustrien. Forud for en løfteopgave har operatøren mulighed for at kontrollere kranens løftekapacitet baseret på lastbilens faktiske stabilitet. En innovativ egenskab er derudover ”Magic Touch”, som giver operatøren mulighed for automatisk at folde kranen ud fra transportstilling til arbejdsstilling og tilbage til transportstilling, når det kræves.

Innovation, som er med til at forbedre operatørens opmærksomhed, sparer tid og øger produktiviteten.

Over de næste 2 år vil der blive lanceret nye kraner, således der er en komplet serie af kraner fra 8 tm helt op til 15 tm.

 

Hvis du er interesseret i at vide om den nye Ferrari kranserie, er du velkommen til at kontakte os. Du kan også se en video af kranerne og de nye funktioner her på siden.