Kranhydraulik produktprogram

Kranhydraulik Aps tilbyder salg og opbygning af Ferrari kraner til transport i Danmark. Som den eneste officielle importør i området tilbyder vi et bredt kranprogram bestående af kraner fra 3 til 74 tonsmeter. Alle kraner opfylder krav som sikkerhed, lav egenvægt og brugervenligt design, og med et omfattende program af ekstraudstyr kan vi matche enhver løfteopgave. Af ekstraudstyr kan bl.a. nævnes:

  • Styring af kran fra radio eller topsæde
  • Jib og manuelle forlængerarme
  • Hydraulisk spil
  • Rørføring for grab og rotator

Ferrari kraner produceres i Italien af det italienske firma F.lli Ferrari Corporation, som er en del af det hollandske firma Hyva. Fabrikken ligger i det skønne område mellem Milano og Bologna. Alle kraner er produceret i topmoderne produktionsanlæg med et dedikeret udviklingsteam, som understøttes af et avanceret CAD system.

For at få en idé om, hvilken størrelse kran, som du har behov for har vi et online værktøj, som kan hjælpe dig med at vælge den bedst egnet kran til netop dit behov. Ved at vælge hvor mange kg, der skal løftes, og hvor langt væk, det skal løftes, udregnes et velegnet løftemoment. Krankonfiguratoren viser de kraner, som netop har dette løftemoment. Tryk på linket og find ud af, hvad din næste kran skal hedde!

http://www.flliferrari.it/configurator/

Få flere oplysninger om: